Komentara: 39
Pregleda: 4523
Foto

Lista "Savez vojvođanskih Mađara - dr Balint Pastor" predata Gradskoj izbornoj komisiji

29.04.2024. u 10:10h
Izvor: Subotica.com
Na predstojećim lokalnim izborima pod rednim brojem dva nastupiće lista Saveza vojvođanskih Mađara, čiji će nosilac biti predsednik stranke, dr Balint Pastor. Lokalni izbori raspisani su za 2. jun.
Lista "Savez vojvođanskih Mađara - dr Balint Pastor" predata Gradskoj izbornoj komisiji

Potpisi podrške za listu SVM-a prikupljani su u nedelju, a ova stranka će na lokalnim izborima nastupiti sa punom izbornom listom, što znači da će se na njoj naći 67 kandidata. 

 - Za 4.5 sata prikupili smo 1479 potpisa, umesto potrebnih 1000. Na našoj izbornoj listi ima 67 kandidata, a 2/3 njih su najmanje sa fakultetskim obrazovanjem. Vodili smo računa o tome da budu zastupljeni i  poljoprivredni proizvođači i radnici iz sfere kulture, obrazovanja i sporta. Ima nekoliko kandidata na listi koji nisu članovi SVM-a - rekao je je dr Balint Pastor, nosilac liste, istakavši da se njihovi ciljevi mogu formulisati kroz tri tačke - Prvo, očuvanje gradskog jezgra i duha Subotice, o tome smo puno govorili, i puno toga učinili. Drugi prioritet je razvoj Palića i vraćanje Palića na turističku mapu Srbije i regiona i treći prioritet je ravnomerni razvoj svih gradskih i prigradskih mesnih zajednica. 

Lista "Savez vojvođanskih Mađara - dr Balint Pastor" predata Gradskoj izbornoj komisiji

Izvor: Subotica.com
Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore Predaja potpisa podrške Saveza vojvođanskih Mađara za lokalne izbore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 nedelje i 1 dan
Komentara: 39
Pregleda: 4523
Povezane teme

savez vojvođanskih mađara

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

izbori2024

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.